Oakhill on puutarhuri, joka saa yrityksesi kukoistamaan. Me tarjoamme käyttöösi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän osaajat ja katsomme liiketoimintasi funktioita kokonaisuutena, jossa kaikki osat liittyvät toisiinsa.

Tarkemmin sanottuna me Oakhillissa hahmotamme yritykset puina, joita autamme hyödyntämään koko kasvupotentiaalinsa silloin kun on versottava uusiin suuntiin, näyttävä entistä kauemmas ja sopeuduttava uudenlaiseen kasvuympäristöön.

Meillä on tukeva ymmärrys yrityksesi

  • strategisista juurista, joiden varassa seistään
  • liiketoiminnan rungosta, jota pitkin kurottaudutaan uusiin ulottuvuuksiin
  • tuuhean myynti- ja markkinointilehvistön kasvattamisesta, jotta puu tunnetaan kauempanakin ja voi lunastaa merkityksensä.

Oakhill tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviä asiantuntija- ja assistenttipalveluja yrityksesi kaikkien osien toiminnan sekä hyvinvoinnin edistämiseen.

Palveluitamme ovat

VUOKRAA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Vuokraa markkinointipäällikkö –palvelu sopii yrityksille, joilla ei ole omaa nykyaikaisen myynnin ja markkinoinnin osaajaa omassa organisaatiossaan. Palvelu on joustava ratkaisu myös yrityksille, joissa tarvitaan väliaikaisia lisäkäsiä, projektikohtaista osaamista tai hetkellistä osaamisen tehostamista. Vuokrattu markkinointipäällikkö tuo tehokkuutta sekä myyntiin että markkinointiin.

VUOKRAA MARKKINOINTIASSARI

Oakhillin vuokramarkkinointiassistentti on kätevä lisäapu muun muassa markkinoinnin ylläpitotehtäviin, kampanjoihin, kiirehuippujen tasaamiseen, myyntimateriaalien tuotantoon ja taittotöihin. Assari varmistaa, että hyvät suunnitelmat myös toteutetaan.

VUOKRAA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Viestintästrategi tarjoaa asiantuntija-apua viestinnän strategisiin linjauksiin. Hän voi esimerkiksi auttaa kiteyttämään yrityksen identiteetin, arvot, vision ja mission ymmärrettävään sekä käytännössä toteutettavaan muotoon. Viestintästrategi tarjoaa myös viestinnällistä käytännön apua muun muassa verkkosivujen toteutuksiin, tiedottamiseen ja mediasuhteiden hoitoon.

ULKOISTETTU PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Ulkoistettu projektipäällikkö antaa yrityksellenne lisäkädet juuri silloin kun ne ovat tarpeen ja vain siksi ajaksi. Projektit voivat liittyä esim. kampanjoihin, tapahtumiin, kehitystyöhön, ideoiden sparraamiseen tai verkkosivuprojekteihin.

KOULUTUKSET

Oakhillin asiantuntijoiden pitämät koulutukset, luennot ja työpajat tarjoavat näkemyksiä yrityksen myyntiin, markkinointiin ja viestintään sekä niiden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Kerromme mielellämme lisää valmiista koulutuspaketeistamme tai räätälöimme juuri teidän tiedontarpeitanne vastaavan koulutuksen.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Hyvät, viestintästrategian mukaisesti tuotetut sisällöt ovat yrityksen konkreettisen olemassaolon muoto. Yritys, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen merkityksellisiä sisältöjä, saa sitoutuneempia asiakkaita ja lämpimämpiä liidejä.

Hyvin suunnitellut sisällöt myös tukevat yrityksen löydettävyyttä verkossa ja tarjoavat helpon tavan olla yhteydessä asiakkaisiin.

KILPAILIJA-ANALYYSI

Tiedätkö mitä pahin kilpailijasi tekee? Tarvitsetko lisää tietoa tuotteista ja palveluista? Me etsimme, selvitämme ja jäsennämme kerätyn tiedon helposti hahmotettavaan muotoon sinun puolestasi.

Yrityksen menestymisen kannalta on tärkeää tietää oma toimintaympäristö ja kilpailuasema markkinoilla. Kilpailu-analyysin avulla voit selvittää kilpailijoidesi strategisia vahvuuksia sekä heikkouksia ja hyödyntää tätä tietoa oman liiketoimintasi tueksi.