Perustimme ohjelmistotalon

Sanotaan että syksy ja vuoden vaihde ovat parhaita aikoja tehdä muutoksia ja ihmiset ovat lomien jälkeen orientoituneita kaikkeen uuteen. Meillä Oakhillissä muutostyö alkoi jo oikeastaan viime vuoden vaihteen jälkeen, kun takaraivossa ja Tammenmäessä saunan lauteilla käydyissä keskusteluissa elänyt ajatus Oakhillin tytäryhtiöstä alkoi konkretisoitua. Oakhillin toimipiste on sijainnut Lahdessa yhteisöllisessä työtilassa Dooroomissa ja sieltä löytyi myös yhteistyökumppani, jonka kanssa aloitimme keskustelut yhteistyön tiivistämisestä entisestään. Syntyi ajatus uudesta yrityksestä, Tammi Digitalista. Meille oli alusta asti ensi arvoisen tärkeää löytää tiimiimme henkilö, joka jakaa samanlaiset arvot kanssamme. Markus Hälinen Byteworksista oli vastaus toiveisiimme. Markuksen kokemus ja intohimo ohjelmistoihin yhdistettynä Oakhillin kokemuksiin digitaalisen markkinoinnin tarpeista oli mielestämme kombinaatio, jota kannatti viedä eteenpäin. Kun vielä löysimme tiimiimme saman henkisen, raudanlujan ja kokeneen myynnin ammattilaisen ja johtajan, Henri Ala-Röyskön, oli paketti kasassa.

Uusi yrityksemme Tammi Digital on syntynyt sen omistajien kokemuksien synnyttämästä tahtotilasta perustaa yritys, jossa asiakaskokemus, ihmisten hyvinvointi ja kannattava liiketoiminta ovat keskiössä. Meillä perustajilla on yhdessä kymmenien vuosien kokemus liiketoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä niin myynnin, markkinoinnin kuin teknologioiden osalta. Meillä on myös jatkuva tahto ja ymmärrys kehittymisen tarpeesta jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa.

Yksi jakamistamme arvoista on ihmisten arvostaminen ja hyvä johtaminen. Haluamme olla aidosti luomassa Tammi Digitaliin sellaista yrityskulttuuria, missä arvostetaan työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Olen todella innoissani tästä uudesta alusta. Uskon todella vahvasti siihen, että saamme yhdessä luotua sellaisen työpaikan, minne muutkin haluavat tulla töihin.  Ja kuka tietää, mihin asti tämä tarina johtaa ja mitä uutta mukaan tulee matkan varrella. Kun pitää silmät auki ja mielen avoimena, niin kaikki on mahdollista!

Tammi Digitaliin voit käydä tutustumassa uusilla verkkosivuillamme www.tammidigital.fi sekä Facebookissa ja Instagramissa. Livenä meidät tapaa uusissa toimitiloissamme Vesijärvenkatu 15:ssa, toisessa kerroksessa. Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyöehdotuksille ja keskusteluille.

Ihan mahtavaa maanantaita,

t.Marika