Oakhill kasvaa ja vahvistuu uusilla vuokrattavilla asiantuntijoilla

Kun Oakhillin ensimmäinen verso reilu vuosi sitten näki päivänvalon, sillä oli yksi palvelu – Vuokraa markkinointipäällikkö. Tämä pääkonsepti kiteytti sen, minkä vuosien markkinointikokemus oli minulle asiakkaiden tarpeista opettanut: Vain aidosti asiakkaan arkea ja sen haasteita ymmärtävä markkinoinnin asiantuntija voi tuoda tekemiseen tarvittavaa potkua. Samalla kun on hyvä tarjota yrityksen käyttöön ulkopuolista näkemystä, pitää pystyä työskentelemään asiakkaan puolella, osana yrityksen omaa tiimiä.

Tämä konsepti on toiminut hyvin. Osana työyhteisöä – istumalla yritysten viikkopalavereissa, johtoryhmissä ja kahvihuoneissa – olen saanut valtavasti tietoja yrityksestä ja kaikesta siitä, mikä vaikuttaa sen markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun. Siten olen voinut auttaa asiakkaita entistä paremmin.

Pääsy näköalapaikalle on kuitenkin lisännyt huimasti myös minun ymmärrystäni erilaisten yritysten haasteista, tarpeista ja voimavaroista. Vaikka työ itsessään on 100% luottamuksellista, kaikesta näkemästäni jää paljon sellaista pääomaa, jota voin käyttää myös muiden asiakkaiden hyödyksi.

Tämän ymmärryksen kartuttaminen oli toinen Vuokraa markkinointipäällikkö –konseptin motiiveista. Samalla kun voin auttaa ja sparrata toisia yrityksiä niin, että ne voivat paremmin keskittyä omaan ydinosaamiseensa, olen voinut kehittää omaa ydinosaamistani.

Kasvu, kehittyminen ja uuden versominen onkin ollut Oakhillin dna:ssa jo sen alusta lähtien. Niinpä on vain luonnollista, että tänä syksynä vastaamme asiakkaittemme tarpeisiin entistä monipuolisemmalla osaamis- ja palvelutarjonnalla. Palveluiden taustalla on filosofia yrityksen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja osien liittymisestä toisiinsa. Tämän näkemyksen olemme kiteyttäneet Oakhillin puuksi, josta voit lukea lisää täältä. Puu kuvaa myös palveluidemme rakennetta. Uusilla asiantuntija- ja assistenttipalveluillamme saamme asiakasyrityksemme kukoistamaan juuresta latvaan. Uuden tytäryhtiömme Tammi Digitalin avulla pystymme tarjoamaan myös kätevästi myös ohjelmistopalveluita tehokkaan yritystoiminnan tueksi.

Uudistuneilta sivuiltamme löydät myös Oakhillin arvot, jotka kuvaavat niin Oakhillia yrityksenä kuin niitä periaatteita, joiden mukaisesti me asiakkaitamme palvelemme. Oakhillin toisen perustajan Manun ajatuksia arvoista voit lukea tästä postauksesta.

Oakhill lähtee siis toiseen kokonaiseen toimintavuoteensa uskoen vahvasti alkuperäisiin arvoihinsa – asiakaslähtöisyyteen, yhdessä tekemiseen, kustannustehokkuuteen sekä vaivattomaan tapaan tarjota myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita yritysten käyttöön heidän ehdoillaan, osana heidän organisaatiotaan. Mutta kuten tapana on, kun juuret ovat vahvat, uutta versoo koko ajan. Siksi tarjoamme näitä palveluita nyt entistä monipuolisemmin.

Käy tutustumassa porukkaamme täällä ja ota yhteyttä niin laitetaan myös teidän puunne kukoistamaan!