Projektipäällikkö Elina Vavuli

Kuka olet ja mistä tulet?
Olen Elina, Jalkarannan kasvatti Lahdesta. Opinnot veivät minut aikoinaan Mikkeliin ja Rovaniemelle, työt puolestaan Kalajoelle ja Helsinkiin. Paluumuutto kotikaupunkiin tapahtui pari vuotta sitten ja nykyään olen ylpeästi lahtelainen! Tekijänainen, joka on mielellään monessa mukana.

Työkokemus?
Olen viihtynyt pitkään ravintola-alalla ja tapahtumien järjestämisen parissa. Rakkaus lajia kohtaan alkoi jo 14-vuotiaana kesätöiden merkeissä. Vuosien aikana on tullut koettua kaikki yökerhoista fine diningiin ja festareista ravintolapäällikön tehtäviin. 2012 alkaen yritys- ja yksityistilaisuuksien hoitaminen sekä ravintolan myyntipalvelun työtehtävät alkoivat vallata mielenkiintoa ja niiden parissa työskenteleminen ajoi minut myös markkinoinnin maailmaan. Työ on tekijäänsä vuosien aikana opettanut ja muokannut urakehitystä eteenpäin. Tukea oman ammattitaidon kehittämiselle olen hakenut myös koulunpenkiltä ja keväällä 2019 suoritin markkinointiviestinnän ammattitutkinnon. Työskentelen mieluiten asiakasrajapinnassa ja projektiluontoisissa kehityshankkeissa myynnin ja markkinoinnin parissa.

Miksi Oakhill? Minkälainen työnkuvasi on?

Yhdessä Oakhill ja Tammi Digital muodostavat erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden ja on mahtavaa päästä mukaan kehittämään toimintaa, jonka arvot vastaavat omiani. Asiakaslähtöinen työkulttuuri on palveluita tarjoavalle yritykselle mielestäni ainoa oikea tie. Digitaaliset ratkaisut auttavat yrityksiä pysymään kiinni kehityksessä ja odotan oppivani niistä paljon lisää myös itse. Projektipäällikkönä työnkuvani on hyvinkin laaja. Käytännössä minä olen linkki Oakhillin palvelujen ja asiakkaan tarpeiden välillä. Huolehdin siitä, että sovitut asiat toteutetaan aikataulussa. Työnkuvaani sisältyy myös uusasiakashankintaa, myyntiä, markkinointia ja Oakhillin oman toiminnan kehittämistä.


Avaimet onnistumiseen?

Mielestäni onnistuminen koostuu monista pienistä arkisista asioista, kuten iloisesta kohtaamisesta, toteutuskelpoisesta ideasta ja hauskasta kahvihetkestä työkaverin kanssa. Kun on hyvä fiilis tehdä töitä, välittyy se myös asiakkaalle, jolloin onnistuminenkin on helpompaa. Päätepysäkillä tulisi aina istua tyytyväinen asiakas, joka sai enemmän kuin mitä tilasi.

Rohkein asia, jonka olet elämäsi aikana tehnyt?

Yllytyshulluna minun pakko vastata, että laskuvarjohyppy. Mieleenpainuvin hetki oli vapaapudotus lentokoneesta hyppäämisen ja laskuvarjon avaamisen välillä.

Kuinka sujuu vapaapäiväsi?
Talvisin lumilautailen ja hiihdän, kesäisin tykkään lenkkeillä metsässä ja uida luonnonvesissä. Koska olen lapsuuteni viettänyt partioharrastuksen vuoksi metsissä, on luonto ja Lappi edelleen lähellä sydäntä. Viihdyn ihmisten seurassa, joten puoliso, perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä ja iso osa arkea.