Uusi harjoittelija esittäytyy

Kuka olet ja mistä tulet? 

Olen Jenna Ranta, 24-vuotias ja asun tällä hetkellä Lahdessa. Olen kotoisin Muuramesta. 

Mistä sai alkunsa kiinnostuksesi markkinointialaa kohtaan? 

Kiinnostusta markkinointiin alkoi tulla ensimmäisen kerran jo, kun opiskelin media-assistentiksi. Tämän jälkeen kerkesi tulla liuta muitakin kiinnostuksen kohteita, mutta kiinnostus markkinointiin palasi taas, kun aloitin opintoni matkailuliiketoiminnan koulutuslinjalla. Kiinnostuin harjoittelumahdollisuudesta Oakhill:ssa koska se tarjosi upean mahdollisuuden päästä oppimaan markkinoinnista jotain uutta mikä ei olisi vain sitä visuaalista puolta, mutta pääsisin myös hyödyntämään media-assistentin taustaani. 

Työkokemus? 

Valmistuin media-assistentiksi vuonna 2016. Tein harjoitteluni graafisena suunnittelijana Pohjois-Irlannissa. Olen työskennellyt vuodesta 2017 alkaen kuvankäsittelijänä, sekä toimin valokuvaajana tilauksesta. Tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeakoulussa matkailuliiketoiminnan koulutuslinjalla. 

Milloin koet onnistuneesi työssä? 

Koen onnistuneeni työssä, silloin kun lopputulos miellyttää asiakasta ja se on valmistunut ajallaan tai tarkemmin sanottuna kun koko projektikokonaisuuteen ollaan tyytyväisiä.  

Mitä teet vapaa-ajallasi? 

Vapaa-aikani käytän yleensä valokuvaamiseen, kissan kanssa touhuamiseen tai salilla käymiseen.