Kuvitskuva Oakhillin työpisteestä

Eriskummallinen koronavuosi.

Se, että sanoo vuoden olleen eriskummallinen, on vähintäänkin vähättelyä. Meistä jokainen voi varmasti sanoa, että tätä vuotta ei tule ikävä. Elo-syyskuussa saimme jo pienen välähdyksen siitä, mitä uusi normaali tarkoittaa, ennen loppuvuoden ikävää pandemiatilanteen heikkenemistä.

Tästäkin huolimatta, olen äärimmäisen kiitollinen kuluneesta vuodesta. Se on omalla tavallaan opettanut todella paljon, niin meistä ihmisistä, bisneksestä, resilienssistä, haavoittuvuudesta, epävarmuudesta kuin myös onnistumisista. Tänään eräs asiakas kuvasi vallitsevaa tilannetta, että on kuin olisi junan kyydissä, rattia voi yrittää kääntää, mutta sillä ei ole juurikaan merkitystä tilanteeseen.

Kasvua ja tiivistä yhteistyötä

Omassa yrityksessämme olemme etuoikeutetussa asemassa, koska pääsemme näkemään niin monen eri yrityksen ja toimialan arkea. Se antaa perspektiiviä ja kykyä ymmärtää paremmin vallitsevaa tilannetta. Uskon, että olemme pystyneet erityisesti tätä näkemystä hyödyntämään kuluneen vuoden aikana kaikkien asiakkaidemme hyväksi. Olemme vetäneet useita työpajoja, saaneet olla mukana yritysten strategioiden, vastuullisuuden, markkinoinnin ja digitaalisen näkyvyyden kehittämisessä monella eri tapaa, aina tarpeen mukaan. Lisäksi onneksemme olemme myös toimialalla, jonka palveluita on tarvittu myös näin korona-aikana.

Oakhill on kasvanut kuluneen vuoden aikana niin orgaanisesti kuin pienen yrityskaupan myötä. Ydintiimimme on tuplaantunut ja olemme hitsautuneet tiiviiksi ja toimivaksi tiimiksi, jota täydennämme tarpeen mukaan lisäkäsillä ja freelancereilla. Olemme sisäisesti kehittäneet paljon omia prosessejamme ja hioneet tapaamme toimia. Teemme entistä tiiviimmin yhteistyötä myös molempien tytäryhtiöidemme, Tammi Digitalin ja Think Furtherin kanssa. Olemme lisäksi jatkaneet ja tiivistäneet oppilaitosyhteistyötämme useaan suuntaan varmistaaksemme, että myös tulevaisuuden tekijöillä on mahdollisuus kehittyä.

Pidimme pari viikkoa sitten oman tiimimme kanssa strategiapäivän, jossa kiteytimme yhdessä tahtotilamme olla asiakkaillemme arvokas kumppani, johon he voivat luottaa.

Lämmin ja sydämellinen kiitos kaikille kumppaneillemme siitä, että olette luottaneet meihin. Erityiskiitos kuuluu kaikille työntekijöillemme, koko meidän tiimille, joka on pistänyt itsensä likoon useammin kuin kerran täyttääkseen asiakaslupauksemme.

Marika Mesimäki
Oakhill Oy