Kuvituskuva blogipostaus

Esittelyssä Oakhillin kesätyöntekijä Ella Bruneau.

Kerro itsestäsi – Kuka olet? 

Olen Ella Bruneau ja opiskelen viestintätieteitä Amsterdamin yliopistossa. Olen asunut koko ikäni Lahdessa, mutta lukion jälkeen pääsin Amsterdamiin opiskelemaan ja yksi opiskeluvuosi on jo selätettynä. Työskentelen tänä kesänä Oakhillilla viestintäassistenttina kuukauden ajan. 

Vapaa-aikana tykkään viettää aikaa perheeni, ystävieni, ja koirani kanssa. Pidän kaikenlaisista uusista kokemuksista, oli se sitten jokin kulttuurikokemus tai kahviloiden ja ravintoloiden testaamista. Mutta saatan olla myös aikamoinen sohvaperuna, rakastan katsoa leffoja herkkujen kanssa.

Oakhillin kesätyöntekijä Ella

Mitä kuuluu työtehtäviisi? 

Koska olen kaksikielinen, olen ensisijaisesti Oakhillilla tekemässä englanninkielisiä verkkosivujen sisältöä sekä Oakhill Groupille, että myös Oakhillin asiakkaille. Saan myös varmaankin muita työtehtäviä liittyen markkinointiin ja viestintään riippuen siitä, millaisia projekteja kesätyöjaksollani on meneillään!

Minkälainen Oakhill on kesätyöpaikkana? 

Vaikka olen ollut Oakhillilla vasta lyhyen ajan, niin olen saanut Oakhillista ja sen tiimistä todella hyvän vaikutelman. Toimistolla on viihtyisä ja rento tunnelma, ja itse Oakhillin tarjoamat palvelut ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Tiimi vaikuttaa myös siltä, että he haluavat aidosti opettaa minulle markkinoinnista ja viestinnästä.

Olen varma, että tämä työjakso tulee konkretisoimaan opintojeni sisältöä ja hyödyntävän minua erittäin paljon tulevaisuudessa. Odotan innolla jäljellä olevaa työaikaani Lahden satamassa!