Esittelyssä Oakhillin kesätyöntekijä Rosa Kakko .

Kerro itsestäsi – kuka olet? 

Olen Rosa Kakko, markkinoinnin opiskelija Tampereen yliopistosta.  
Juureni ovat Lahdessa, mutta kaksi vuotta sitten opintoni veivät minut Tampereelle, jossa nykyään asun.   Tänä kesänä työskentelen Oakhillilla markkinointiassistenttina.  

Vapaa-aikani vietän liikunnan, ystävieni ja ruoanlaiton tai leivonnan parissa. Olen myös aktiivisesti mukana ainejärjestöni toiminnassa Tampereella.  

Mitä kuuluu työtehtäviisi? 

Olen päässyt tekemään todella monipuolisesti erilaisia asioita!  

Esimerkiksi sisältöjen syötöt verkkosivustoille, some-sisältöjen suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen mielenkiintoisiin koulutuksiin ja työpajoihin ovat kuuluneet tehtäviini. 

Oakhillin kesätyöntekijä Rosa Kakko

Minkälainen Oakhill on kesätyöpaikkana? 

Olen viihtynyt täällä hyvin. Monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työpäivät tekevät hommasta mielenkiintoista. Joka päivä oppii jotain uutta.   Lisäksi porukka on ihan huippu, ja apua saa aina kun sitä tarvitsee!  

Markkinoinnin opiskelu yliopistossa on todella teoriapainotteista, mistä toki pidän, mutta on todella mielenkiintoista päästä näkemään myös käytännön puolta. Uskon, että työkokemuksesta, jota saan tänä kesänä, tulee olemaan minulle todella paljon hyötyä tulevaisuudessa, niin opiskelu- kuin työurallanikin.   

Veikkaan, että opiskelukin innostaa taas ihan eri tavalla syksyllä, kun on päässyt näkemään asioita myös vähän toiselta kannalta.
Odotan innolla, mitä loppukesä tuo tullessaan!