Oakhill kuvituskuva työpöydästä

Markkinointia ulkoistettuna palveluna.

Oakhillin tiimi työpajassa

Nykyajan strategiat pitää rakentaa joustaviksi ja ketteriksi. Tänään on kulunut tasan kolme vuotta Oakhillin ensimmäisten verkkosivujen lanseeraamisesta ja yritystoiminnan aloittamisesta. Juhlapäivän kunniaksi julkaisemmekin ylpeänä yrityksemme kehitysversion numero kolme.

Viimeisen vuoden aikana olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita erityisen herkällä korvalla ja muokanneet ja kehittäneet palveluamme heidän toiveidensa mukaisesti. Samanaikaisesti korona-aika on laittanut meidät miettimään yrityksemme palveluvalikoimaa sekä tapaamme tehdä asioita.

Oakhillin palvelu oli aluksi yhden naisen työajan myymistä Vuokramarkkinointipäällikkö -konseptin mukaisesti. Nyt meiltä saa ulkoistettuna kokonaisen markkinointiosaston, mikä tarkoittaa säännöllistä kuukausittain tehtävää markkinointia ostopalveluna.

Kuukausipalvelun rinnalla meiltä saa toki edelleen myös lisäkäsiä ja osaamista yksittäisiin projekteihin kuten esimerkiksi oman markkinointistrategian sparraamiseen tai henkilöstön kouluttamiseen.

Olemme täällä teitä varten ja missionamme on sekä helpottaa asiakkaidemme markkinoinnin arkea että tehdä sitä tuloksellisesti ja mitattavasti. Eräs asiakkaistamme totesikin, että ”On niin helppoa, kun teille voi nakittaa kaiken!”

Kokemus on myös osoittanut, että yhdessä olemme enemmän. Huikeimmat asiakastyöt ja onnistumiset ovat syntyneet yhdessä tekemällä ja toinen toisistamme inspiroituen. Seuraava etappimme onkin kasvattaa entisestään jo olemassa olevaa tekijäverkostoamme.

Kuva tietokoneesta, jossa auki Oakhillin kotisivut

Käy siis tutustumassa uusittuihin verkkosivuihimme. Ja ota rohkeasti yhteyttä, olit sitten kiinnostunut palveluistamme tai halukas olemaan osa tiimiämme!

Marika Mesimäki
marika.mesimaki@oakhill.fi
Puh. 041 454 1861

Kirjoittaja on Oakhill Oy:n toimitusjohtaja ja
markkinoinnin ja myynnin asiantuntija