Kuva tietokoneesta ja käsistä

Avoin työpaikka.

Oletko etsimämme digimarkkinoinnin asiantuntija?

Toimintamme kasvaessa haemme kasvumarkkinoijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tässä mielenkiintoisessa roolissa vastuullasi on asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin käytännön suunnittelu, toteutus ja tulosten seuranta ja analysointi. Toimit osana kasvavaa ulkoistetun markkinoinnin tiimiämme ja tukenasi on monipuolinen sisällöntuotannon osaajien joukko.

Tehtävässä pääset käytännössä tekemään ja suunnittelemaan mainos- ja markkinointikampanjoita, seuraamaan niiden tuloksellisuutta, suunnittelemaan ja kehittämään konversiopolkuja, A/B -testaamaan erilaisia tulokulmia ja kehittämään datan avulla tavoitteiden toteutumista.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta digimainonnan suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • Vahvaa ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnin roolista osana myynti- ja markkinointitoimenpiteitä ja sen itsenäisestä ja tuloksellisesta johtamisesta
  • Analyyttista ja tavoitteellista otetta työhön, kykyä tehostaa toimenpiteitä ja ehdottaa ratkaisuja datan perusteella
  • Sosiaalisen median alustojen (Facebook, Instagram ja LinkedIn) sekä erityisesti Googlen työkalujen sujuvaa tuntemusta ja käyttöä
  • Intoa oppia jatkuvasti uutta ja kehittää omaa roolia sekä markkinoinnin tuloksellisuutta datan pohjalta
  • Kykyä omaksua uusia asioita ja halua oppia jatkuvasti lisää
  • Soveltuvaa korkeakoulutason koulutusta
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa ja hyvää englannin kielen osaamista
  • Tiimityöskentelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työpaikan ja näköalapaikan useiden eri toimialojen maailmaan, sekä mahdollisuuden olla kehittämässä kasvavaa ja kehittyvää Oakhill Groupia. Uusi toimistomme (muutamme piakkoin) sijaitsee Lahdessa Vesijärven rannalla aivan Sibeliustalon vieressä hyvien yhteyksien äärellä. Meillä on myös mahdollista työskennellä etänä.

Jätä CV:si ja avoin hakemus palkkapyyntöineen osoitteeseen marika.mesimaki@oakhill.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.1. mennessä. Lisätiedustelut sähköpostilla tai LinkedIn kautta: https://www.linkedin.com/in/marikamesimaki/.

Oakhill Groupin muodostaa Oakhill Oy, Tammi Digital Oy ja Think Further Oy. Tehtävämme on kehittää ja kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottaa heille kilpailuetua markkinoinnin, myynnin, asiakaslähtöisten verkkopalveluiden ja vastuullisuuden kehittämisen kautta.