Kuvituskuva työskentelytilanteesta

Tutustu markkinoinnin harjoittelijaamme Iidaan.

Iida Tissari

Kuka olet ja mistä tulet?
Olen Iida Tissari, 26-vuotias, ja asun Vierumäellä. Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, Piippolasta. Opiskelujen perässä muutin ensin Jyväskylään, ja sieltä sitten päädyin työn perässä Lahden seudulle.

Työkokemus?
Aiempi työkokemukseni on kertynyt pääasiassa kaupan alalta. Olen työskennellyt myyjänä päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa. Työnkuvaani kuului monipuolisesti eri työtehtäviä osastotyöskentelystä asiakaspalveluun ja kassatyöskentelyyn.

Mitä teet nyt?
Opiskelen tällä hetkellä Lahden Ammattikorkeakoulussa liiketaloutta viimeistä vuotta. Olen suuntautunut markkinointiin ja tavoitteeni on valmistua tämän vuoden puolella.

Miten päädyit Oakhillille harjoitteluun?
Halusin harjoittelupaikan, jossa saan mahdollisimman monipuolisesti käytännön kokemusta digimarkkinoinnista ja siihen liittyvien työkalujen ja ohjelmien käytöstä. Olin jo saanut harjoittelupaikkatarjouksen toisesta yrityksestä, kun huomasin Oakhillin ilmoituksen koulun kanavissa. Ajattelin että tuonne on pakko hakea, koska voisiko olla parempaa paikkaa saada käytännön kokemusta markkinoinnista kuin itse markkinointitoimistosta.

Millaista työtä haluat tehdä tulevaisuudessa?
Toivon löytäväni valmistumisen jälkeen töitä digimarkkinoinnin parista. Koen olevani hyvä asioiden käytännön toteuttamisessa, sekä erilaisten ohjelmien käytössä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vapaa-aikana minut löytää todennäköisesti kuntosalilta tai touhuilemasta kahden lapseni kanssa. Leivon myös satunnaisesti kakkuja ja muita herkkuja, joista päivittelen materiaalia Instagramiin leivontatililleni.

Oakhill kuvituskuva työskentelytilanteesta