Oakhill kuvituskuva työskentelytilanteesta

.

Uusia ihmisiä ja tuotteita – Oakhill Group kasvaa ja kehittyy

Oakhill Groupissa on hyvä draivi päällä ja kaikissa konsernin yrityksissä on kesän aikana tehty uudistuksia, joiden myötä asiakkaamme tulevat saamaan entistä parempaa palvelua. Oakhill ja Tammi Digital ovat saaneet tiimeihin mukaan uusia asiantuntijoita. Think Furtherin vastuullisuuspalvelut ovat nyt saatavilla selkeinä tuotteina.

Lämpimän ja rentouttavan kesän jälkeen olemme taas täysillä rivissä ja valmiina palvelemaan asiakkaitamme. Mitä miettii yritystemme puuhamies, yrittäjä Manu Mesimäki tulevasta syksystä

”Totisesti draivi Oakhill Groupin kaikissa yhtiöissä on hyvä ja markkinoiden positiiviset näkymät luovat uskoa, että koronan sitkeä selkä vielä tulee taittumaan. Monessa yrityksessä kulukuri on koronan aiheuttaman epävarmuuden takia edelleen tiukka, mutta kirkastuvat näkymät antavat myös perusteita tehdä liiketoiminnan kehittämistä tukevia investointeja.

Uskon, että monella toimialalla tullaan näkemään uusia ja ketteriä toimijoita, jotka tulevat Uberin ja Teslan kaltaisesti täysin toimialan ulkopuolelta ja valtaavat markkinoita toimijoilta, jotka eivät ole iskussa. Me olemme koko tiimimme voimin valmiita auttamaan niin uusien kestävien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa, omien vahvuuksienne tehokkaassa markkinoinnissa, kuin digitaalisten ratkaisujenkin kehittämisessä. Tsemppiä syksyyn!”

Oakhill kasvoi kahdella uudella asiantuntijalla

Kuvassa Oakhillin projektipäällikkö Laura Jalonen

Kesän alussa tiedotimme liiketoimintakaupasta, jonka myötä Jaloin Oy:n yrittäjä Laura Jalonen siirtyi Oakhillin palvelukseen elokuun 2021 alusta. Laura on lahjakas monitaituri, joka tulee toiminaan Oakhillin projektipäällikkönä sekä graafisena suunnittelijana.

”Pitkän yksinyrittäjyyden jälkeen odotan etenkin inspiroivia ja merkityksellisiä projekteja yhdessä tiimin kanssa jokaisen vahvuuksia hyödyntäen. Toivon, että pystyn osaltani tarjoamaan Oakhill Groupin asiakkaille entistä parempaa palvelua”, kertoo Laura ajatuksiaan tulevasta.

Vuoden 2020 lokakuusta Tammi Digitalin markkinointipäällikkönä toiminut Noora Kivilahti siirtyy konsernin sisällä Oakhillin palvelukseen markkinointiviestinnän asiantuntijaksi. Noora toimii jatkossakin Tammi Digitalin markkinointipäällikkönä ja vastaa omien yritysten markkinoinnista sekä asiakkaidemme digitaalisista markkinoinnin toimenpiteistä. Noora myös tuottaa myyvää tekstisisältöä verkkosivuille.

”Nautin työstäni suunnattomasti. On mahtavaa saada työskennellä monipuolisissa tehtävissä osaavan tiimin kanssa sekä erilaisissa asiakasprojekteissa. Tammella sain kasvattaa juuriani ja olen innoissani päästessäni niin käynnissä olevien kuin uusienkin projektien kimppuun”, Noora kertoo.

Kuvassa oakhillin markkinointiviestinnän asiantuntija Noora Kivilahti

Think Further uudisti vastuullisuuspalvelunsa

Tammikuussa toimintansa startanneen Think Furtherin vastuullisuuspalvelut ovat nyt saatavilla selkeinä tuotteina. Tuotteiden kautta myös vastuullisuuden käsite avautuu paremmin ja yritysten on helpompi lähteä kehittämään vastuullisuutta.

Varmista vastuullisuuden tuomat liiketoimintamahdollisuudet ja tutustu Think Furtherin uudistettuihin vastuullisuuspalveluihin.

Kuvassa Think Furtherin vastuullisuusmuotoilija Joona Kallinen

”Asiakasprojektien tuoman kokemuksen ja yritysten johdon kanssa käydyn keskustelun kautta olemme havainneet, että vastuullisuuden kehittäminen jää yrityksissä liian useasti liiketoiminnasta irralliseksi hankkeeksi.

Jotta markkinoiden vastuullisuusodotukset ja kestävän kehityksen tuomat mahdollisuudet osataan yrityksissä hyödyntää nimenomaan liiketoiminnan näkökulmasta, vaatii se työkaluja, jotka varmistavat tämän näkökulman ja liiketoiminnan kilpailukyvyn kehittymisen. Sen takia uudistimme palveluitamme vastaamaan tähän tarpeeseen”, kertoo Think Furtherin vastuullisuusmuotoilija ja toimitusjohtaja Joona Kallinen.

Kolme yritystä – yksi vahva tiimi

Oakhill Group koostuu kolmesta yrityksestä, joista jokaisella on omat vahvuudet ja osaamisalueensa. Työskentelemme yhdessä samoissa tiloissa ja toteutamme asiakasprojekteja tiiviissä yhteistyössä. Asiakkaamme saavat laajan ja monipuolisen valikoiman tuotteita liiketoimintansa kehittämiseen.

Kaikkien yritysten palvelut ja tuotteet löytyvät kaikkien myyntihenkilöidemme salkusta, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Marika Mesimäki
+358 41 454 1861 | marika.mesimaki@oakhill.fi

Manu Mesimäki
+358 50 3881 000 | manu.mesimaki@oakhill.fi

Joona Kallinen
+358 50 350 3010​ | joona@thinkfurther.fi

Henri Ala-Röyskö
+358 40 828 8914 | henri.ala-roysko@tammidigital.fi