Kuva Oakhillin henkilöstöstä työskentelemässä yhdessä

Yrityspalvelusetelit 2022 lahtelaisille yrityksille .

Yrityspalvelusetelit 2022 lahtelaisille yrityksille 

Lahden kaupunki on myöntänyt keväällä 2022 Myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleitä lahtelaisille mikro- tai pienyrityksille myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Yrityspalvelusetelien tarkoitus on aktivoida lahtelaisia yrityksiä kehittämään toimintaansa sekä tukea yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä paikallisesti. 

Oakhill, Tammi Digital sekä Think Further ovat mukana palveluntarjoajissa, joiden tarjoamiin palveluihin myönnettyä yritysseteliä voi hyödyntää. 

Think Further on mukana myös Kestävän kasvun yrityspalvelusetelin palveluntarjoajien joukossa.  

Oakhill palveluntarjoajana – tuloksellista markkinointia palveluna 

Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi menestymään tarjoamalla tuloksellista markkinointia ostopalveluna. Saat meiltä osaamisen ja tekijät yhdestä paikasta kuukausihintaan. Täydennämme markkinointitiimiäsi tai voit ulkoistaa koko markkinointitoimintosi meille. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa markkinointistrategioiden tekeminen, sisältöjen tuottaminen, www-sivut sekä nykyaikainen sisältö- ja somemarkkinointi. Verkostostamme löytyvät lisäksi tekijät kaikilta tuloksellisen digimarkkinoinnin tekemiseen vaadittavilta osa-alueilta. 

Pidämme huolta siitä, että markkinointitoimesi saadaan aidosti tukemaan myyntiäsi.  Tekemisemme lähtökohtina toimivat liiketoiminnallesi asetetut strategiset tavoitteet ja mietimme aktiivisesti, mitkä toimet tuottavat rahoillesi parhaan vastineen. Kuukausipalvelumme avulla markkinoinnin tekemisestä tulee jatkuvaa ja mittaamme onnistumistamme säännöllisesti yhdessä sovituilla mittareilla.  

Oakhill palveluntarjoajana Lahden kaupungin yrityspalveluseteleille 2022

Oakhill – Palvelupaketit 

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehitystyöpaja
Saat työpajasta dokumentoidun markkinointistrategian ja -suunnitelman sekä käytännön toimenpide-ehdotukset markkinoinnin toimenpiteille, jotka parhaiten tukevat liiketoimintasi tavoitteita. 

Ulkoistettu markkinointitiimi käyttöönne
Tehobuusti nykyiseen tekemiseen tai valitsemanne projektin kehittämiseen. Paketti sisältää yhteensä 60 työtuntia markkinoinnin asiantuntijoiden työtä – sinun ja yrityksesi liiketoiminnan kehittämisen tukena. 

Verkkosivujen tekstisisältöjen ja kuvituksen uusiminen
Tämä paketti on sinulle, jos olet uusimassa verkkosivujasi tai sivustosi tai verkkokauppasi kaipaa uutta sisältöä. Viestinnän asiantuntija kiteyttämät tekstit ja valokuvaajamme kokonaisuutta tukevat kuvat valmiiksi käsiteltyinä.

Tutustu tarkemmin Oakhillin palvelukuvauksiin täällä 

Mikäli innostuit tarjoamistamme palveluista ja haluat hyödyntää samasi yrityspalvelusetelin, ota yhteyttä Ladeciin saamiesi ohjeiden mukaan.  

Tarjoamme vastaavia palvelupaketteja kaikille yrityksille. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kysy lisää!