Oakhill kuvituskuva työskentelytilanteesta

Kustannus­tehokasta markkinointia ostopalveluna.

Ratkaisu sinulle, jolla ei ole markkinoinnin resursseja käytettävissäsi

Minkä ongelman ratkaisemme?

2020 –luvun markkinointi vaatii laaja-alaista osaamista. Monissa yrityksissä on kuitenkin tilanne, että yrityksellä ei ole lainkaan markkinointiresursseja ja vastuu markkinoinnin tekemisestä on toimitusjohtajalla. Tilanne voi olla myös sellainen, että markkinointiin on varattu rahaa, mutta se sitoutuu pääasiassa resurssien ylläpitämiseen. Näillä resursseilla voi saada aikaan paljon enemmän, jos ne suunnataan markkinoinnin tekemiseen. Meiltä saat markkinoinnin ja viestinnän tekijät yhdestä paikasta kuukausihintaan.

Miten työskentelemme kanssasi?

Aloitamme syväsukelluksella liiketoiminnallesi asetettuihin tavoitteisiin. Tämän jälkeen pohdimme, miten saamme markkinoinnin toimet parhaiten tukemaan liiketoiminnallesi asetettuja tavoitteita, ja minkälaiset toimet tuottavat rahoillesi parhaan vastineen. Toteutusvaiheessa sinua palvelee osaava projektipäällikkö, joka vastaa siitä, että saat tekijäverkostostamme käyttöösi parhaan osaamisen ja tekijät. Sovimme yhdessä myös siitä, millä mittareilla onnistumistamme mitataan ja miten toimintaa voidaan jatkuvasti kehittää.

Arvo, jota tuotamme sinulle.

Teemme tuloksellista markkinointia kustannustehokkaana ostopalveluna. Kuukausipalvelumme ansiosta markkinoinnin tekemisestä tulee jatkuvaa ja hyvin suunniteltujen markkinointitoimenpiteiden ansiosta brändisi vahvistuu. Markkinoinnin tekeminen saadaan aidosti tukemaan myyntiäsi. Mittaamme onnistumistamme säännöllisesti, mikä mahdollistaa jatkuvan parantamisen ja toimintojen kehittämisen.

Miksi valita meidät?

Olemme sinun puolellasi hakemassa juuri sinun ja liiketoimintasi tarpeisiin sopivinta ratkaisua. Teemme työmme tehokkaasti etukäteen sovittujen tuntimäärien rajoissa ja saat meiltä joka kuukausi raportin tekemisistämme nähtäväksesi. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja teemme työtä sen eteen, että löydämme tekijäverkostostamme käyttöösi parhaat tekijät ja parhaan osaamisen.