Oakhill kuvituskuva työskentelytilanteesta

Tehokkaita markkinointi­projekteja.

Tulemme avuksesi, kun aika ja resurssit eivät riitä

Minkä ongelman ratkaisemme?

Tukeeko markkinointitoimesi aidosti myyntiäsi? Tarvitsetko apua sisällöntuotannossa tai somemarkkinoinnissa? Onko sinulla sisäisiä koulutustarpeita? Täydennämme olemassa olevaa markkinointitiimiäsi ja tulemme avuksi silloin kun sinulla ei oma aika, osaaminen tai resurssit riitä. Saat osaamisen ja tekijät yhdestä paikasta, eikä sinun tarvitse murehtia, kuka olisi projektillesi paras tekijä tai miten se kannattaisi toteuttaa. Mietimme sinulle ratkaisun, joka tuottaa aidosti rahoillesi vastinetta.

Miten työskentelemme kanssasi?

Aloitamme syväsukelluksella liiketoiminnallesi asetettuihin tavoitteisiin. Tämän jälkeen pohdimme, miten saamme markkinoinnin toimet parhaiten tukemaan liiketoiminnallesi asetettuja tavoitteita, ja minkälaiset toimet tuottavat rahoillesi parhaan vastineen. Toteutusvaiheessa sinua palvelee osaava projektipäällikkö, joka vastaa siitä, että saat tekijäverkostostamme käyttöösi parhaan osaamisen ja tekijät. Sovimme yhdessä myös siitä, millä mittareilla onnistumistamme mitataan ja miten toimintaa voidaan jatkuvasti kehittää.

Arvo, jota tuotamme sinulle.

Teemme tuloksellista ja mitattavaa markkinointia kustannustehokkaasti. Ehdottamamme toimenpiteet pohjautuvat aina liiketoiminnallesi asetettuihin tavoitteisiin. Työskentely kanssamme on helppoa, sillä saat kaikki tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin tekemiseen vaadittavan osaamisen yhdestä paikasta. Me myös mietimme puolestasi, kuka olisi projektiisi paras tekijä ja mitä välineitä ja työkaluja siinä käytetään.

Miksi valita meidät?

Olemme sinun puolellasi hakemassa juuri sinun ja liiketoimintasi tarpeisiin sopivinta ratkaisua. Teemme työmme tehokkaasti etukäteen sovittujen tuntimäärien rajoissa ja saat meiltä joka kuukausi raportin tekemisistämme nähtäväksesi. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja teemme työtä sen eteen, että löydämme tekijäverkostostamme käyttöösi parhaat tekijät ja parhaan osaamisen.