MEISTÄ

 

Oakhill eli Tammenmäki tarkoittaa meille kahta asiaa: Ensimmäinen, on perustamamme markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Jälkimmäinen on meidän rakas vapaa-ajanviettopaikkamme, joka antoi nimensä ja filosofiansa ensimmäiselle.

Oakhill kasvoi halusta yhdistää alan monipuolinen osaaminen lähes 40-vuotiseksi kokemukseksi ja kokonaisvaltaisesti palvelevaksi yritykseksi. Sen ensimmäinen tuote syntyi vastaukseksi todelliseen asiakastarpeeseen ja sen nimi oli ”Vuokraa markkinointipäällikkö”. Tähän tammenterhoomme kiteytyy hyvin arvomme asiakaslähtöisyydestä, yhdessä tekemisestä, kustannustehokkuudesta ja asiantuntijuudesta sekä yrityksen tuottamasta merkityksestä. Meillä se on yritysten auttaminen ja sparraaminen niin, että ne voivat keskittyä oman merkityksensä lunastamiseen.

Ja kun yrityksellä on merkitys sen asiakkaalle, sillä on myös kysyntää. Niinpä jo Oakhillin ensimmäisenä syntymäpäivänä suunnitelmat sen palveluiden monipuolistamisesta olivat käynnissä. Samalla muutettiin suurempiin tiloihin ja perustettiin tytäryhtiö Tammi Digital tukemaan yrityksen digitaalisia palveluita.

Nyt meillä on valikoimassamme laaja tarjonta asiantuntija- ja assistenttipalveluita, joilla yritys saadaan kukoistamaan juuresta latvaan. Niiden taustalla on filosofiamme yrityksen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja osien liittymisestä toisiinsa. Tämän näkemyksen olemme kiteyttäneet Oakhillin puuksi, johon pääset tutustumaan tästä.

Tutustu ja meihin ja palveluihimme niin mietitään yhdessä, miten laitamme puusi kasvamaan!

Tavattaisiinko?

 

Oakhillin asiantuntijat palveluksessasi

Marika Mesimäki

Toimitusjohtaja, vuokramarkkinointipäällikkö

”Myyntiin ja markkinointiin osallistuu organisaation jokainen työntekijä”

Olen Oakhillin perustaja, toinen omistaja ja työkseni vuokramarkkinointipäällikkö. Olen työskennellyt erilaisissa yrityksissä tiedottajana, markkinointi- ja myyntipäällikkönä, konsulttina ja ennen oman yrityksen perustamista mainostoimiston toimitusjohtajana. Uskon, että juuri monipuolinen kokemus eri aloilta ja eri tehtävistä on koulinut minusta moniottelijan, joka pystyy katsomaan yrityksenne tai organisaationne markkinointiviestintää ja myyntiä monelta eri kantilta. Oakhillin liikeidea perustuu aitoon haluun auttaa asiakasta ja päästä samalle puolelle pöytää, ikään kuin olisin teillä töissä.  Oman osaamisen loppuessa pystyn hyödyntämään monipuolista verkostoani tarjotakseni teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Saara Harju

Viestintästrategi

”Hyvä viestintä on paras tapa johtaa yritystä” 

Työskentelen Oakhillisssä viestintästrategina ja sisällöntuottajana. Minun tehtäväni on löytää yrityksen ydintarina ja rakentaa sen ympärille kaikkia funktioita tehostavaa viestintää. Minulla on yli 10 vuoden kokemus toimittajan työstä, yli viiden vuoden kokemus markkinointiviestinnän tehtävistä sekä kohta kaksi viestinnän yliopistotutkintoa. Ne ovat opettaneet, että vaikka viestintä usein mielletään vain markkinoinnin aisapariksi, se on keskeinen osa myös johtamista, myyntiä, henkilöstöhallintoa ja koko yrityksen strategian mukaista toimintaa. Minut voi tilata myös kouluttamaan yritystarinan merkityksistä ja sen suhteesta yrityksen markkinointiin sekä viestintään.

Markus Kartano

Markkinointiassistentti

”Onnistunut markkinointi on konkreettisia tekoja”

Jotta yritys voi tämän päivän digimaailmassa ulottua ja kasvaa vahvaksi, tulee toiminnan perustua sinnikkääseen työskentelyyn ja tietotaitoon. Osaamiseni pohjana on monitieteinen maisterin tutkinto (TM) ja viittä vaille valmis AMK-tutkinto matkailuliiketoiminnan koulutuslinjalta sekä neljän vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Markkinointiassistenttina otan vastuun markkinoinnin käytännön toimista. Laitan tehdyt suunnitelmat vauhtiin ja näkymään. Siten juurrutan yrityksen tuotteet ja palvelut asiakkaiden mieliin. Ulkoistettuna markkinointiassistenttina olen yrityksen tuki ja voimavara – lisäkädet, kun tekijää tarvitaan mukaan tositoimiin.

Manu Mesimäki

Hallituksen puheenjohtaja ja osakas, taustapiru

Yritys ilman taustapirua on kuin myynti ilman markkinointia

 

Toimin Oakhillin ja sen tytäryhtiön Tammi Digitalin hallituksen puheenjohtajana. Päivätyössäni ZetaDisplay Finlandin liiketoimintajohtajana pääsen päivittäin olemaan tiiviissä yhteistyössä lukuisten isojen brändien sekä kaupan ja ravintola-alan ketjujen johdon kanssa. Työssäni korostuu digitaalisten teknologioiden ja markkinoinnin lainalaisuuksien yhdistäminen liiketoiminnaksi.

Itsekin lähes 17 vuotta yrittäjänä olleena uskon vahvasti sparrauksen voimaan. Jokainen yrittäjä ja johtaja tarvitsee oman mentorinsa pystyäkseen parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Minun roolini Oakhillissa on sparrata Marikaa ja tuoda taustapiruna reilu 25 vuoden kokemus liiketoiminnan eri osa-alueilta yhtiön voimavaraksi. En puutu operatiiviseen arkeen, mutta maalailen isolla pensselillä suuntamerkkejä Oakhillin kasvupolulle.