MEISTÄ

Me Oakhill Oy:n perustajat olemme kaksi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista, Marika ja Manu Mesimäki, ja olemme työskennelleet näiden asioiden parissa yhteensä lähes jo 40 vuotta. Meiltä löytyy kokemusta useilta eri toimialoilta ja lisäksi olemme molemmat toimineet pk-yritysten toimitusjohtajina ja kohdanneet omassa arjessamme sen paineen, mikä liittyy digiajan murroksen tuomiin haasteisiin.

Meillä on näkemystä ja kokemusta katsoa asioita hyvin laajan perspektiivin kautta. Uskomme uudenlaiseen co-working ajatteluun ja omaamme myös hyvin laajan verkoston eri alojen asiantuntijoita. Löydämme projektiin kuin projektiin aina parhaat ja sopivimmat tekijät.

Tavattaisiinko?

Marika Mesimäki

Toimitusjohtaja, yrittäjä, tekijä

Laaja työkokemus myynnin, markkinoinnin ja viestinnän parista. Toiminut mm. Mainostoimisto MBE:n toimitusjohtajana, Sibeliustalon markkinointipäällikkönä, Pelicansin myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä, DNA:n yritysmyynnissä ja henkilöstöpalvelualalla. Lisäksi Marika toimii luottamustehtävissä mm. Hämeen Kauppakamarin matkailuvaliokunnassa, Lahden Teollisuusseuran toimikunnassa ja Lahden Icehearts ry:n hallituksessa. Sydäntä lähellä on kaikenlainen liikkuminen, hyvän ruoan syöminen ja kokkaaminen sekä Tammenmäen lukuisat viljely- ja tee-se-itse-projektit.

Lue lisää LinkedIn profiilista tai tutustu muiden somekanavien kautta:

Manu Mesimäki

Hallituksen puheenjohtaja ja osakas, taustapiru

Manu on toiminut useita vuosia kotimaisen matkapuhelinteollisuuden vientipäällikkönä ja viimeiset 17 vuotta omistamansa Seasam Oy:n johtotehtävissä myyntijohtajana ja viimeiset 7 vuotta toimitusjohtajana. Digitaalisen toimipaikkaviestinnän (digital signage) johtavan yrityksen toimarina ja visionäärinä Manu on päässyt toimimaan tiiviissä yhteistyössä lukemattomien eri asiakkaiden kanssa. Yrittäjän uran taitekohta oli kesällä 2017, kun Manu myi Seasam Oy:n yhdessä Helmet Capitalin kanssa Tukholman pörssissä listatulle ZetaDisplay Ab (publ) –nimiselle yritykselle. Manu jatkaa yhtiössä kehitysjohtajan roolissa. Vapaa-aikanaan Manu toimii enkelisijoittajana, Oakhillin takapiruna ja mentoroi ja sparraa Yrityskummeissa muita yrittäjiä ja johtajia. Kaikista harrastuksista rakkain on kuitenkin tee-se-itse-rakentelu Tammenmäessä sekä ruoanlaitto.

Lue lisää LinkedIn profiilista tai tutustu muiden somekanavien kautta:

OAKHILLIN TARINA

Oakhill on perustettu Lahdessa, mutta sen juuret ovat Janakkalassa, Hämeessä sijaitsevalla vanhalla maatilalla Tammenmäessä. Siellä vapaa-aikaa viettäessämme vanhan suuren tammen katveessa pohdimme tämän päivän yritysten johtamisen ja myynnin haasteita. Sparrauksen tuloksena syntyi liikeidea yhteiselle yrityksellemme ja voidaan sanoa, että Tammenmäestä Oakhill sai alkunsa.

Meillä yrityksen perustajilla on yhteensä lähes yhtä paljon kokemusta kuin tuolla suurella tammella ja perustamme osaamisemme niille juurille. Nyt haluamme myös jakaa tuota kertynyttä tieto-taitoa muille yrityksille ja helpottaa digitaalisen murroksen tuomaa tuskaa.

”Missionamme on auttaa yrityksiä ymmärtämään ja käyttämään tämän päivän digitaalisen maailman mahdollisuuksia paremmin ja sitä kautta parantamaan omaa tulostaan.”