Oakhill kuvituskuva työskentelytilanteesta

Tutustu töihimme.

Salpausselän kisojen uudet sata sävyä

Salpausselän kisat kokoaa vuosittain maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen. Vuoden 2023 Salpausselän kisat ovat tapahtuman 100-vuotisjuhlakilpailut. Kilpailuja operoiva Salppuri Oy valitsi Oakhill Groupin yhtiöt kisojen yhteistyökumppaniksi ja olemme omalla osaamisellamme mukana luomassa ikimuistoista tapahtumaa.

Aloitimme yhteistyön Salppuri Oy:n kanssa keväällä 2022 Oakhill Groupin fasilitoimalla työpajalla, jonka pohjalta luotiin Salpausselän kisojen 100-vuotis juhlavuoden kohderyhmät, ostajapersoonat ja ydinviestit. Työpajassa hyödynnettiin palvelumuotoilutiimimme toteuttaman ennakkokyselyn sekä kohderyhmätutkimuksen tuloksia.

Työpajan tuloksia hyödyntäen Salpausselän 100 v. juhlakisoille luotiin markkinointistrategia ja sosiaalista vastuuta painottava kattokonsepti: Meidän kaikkien Salppuri.

100-vuotiaan Salppurin uusi brändi-ilme

Oakhillin graafisen suunnittelun tiimi loi Salpausselän kisoille uuden päivitetyn visuaalisen ilmeen – Salppurin sata sävyä – sekä 100 v. juhlalogon ja sen visuaaliset sovellutukset. Samalla syntyi uuden yritysyhteisön, Salppuri100 Klubin tunnus, jota hyödynnetään ympärivuotisesti yrityksille kohdennetuissa kumppanuusmalleissa.

Salppurin logossa ja sen graafisessa ilmeessä sekä värimaailmassa on luontevasti useita eri värejä ja sävyjä. 100-vuotisjuhlalogon ja ilmeen värimaailma ja sävyt pohjautuvat vanhoihin MM-kisajulisteisiin.

Salpausselän 100-vuotisjuhlakisojen logo esitettynä lipputangossa liehuvassa lipussa

 

Salpausselän kisat on tapahtuma, joka tuo meidät kaikki yhteen. Se on tapahtuma, jossa perheet ja ystävät viettävät aikaa yhdessä. Se on tapahtuma, jossa koetaan elämyksiä ja luodaan yhteisiä muistoja. Se on tapahtuma, jossa voi turvallisesti kokea niin voiton huuman kuin kirvelevän tappionkin.​

 

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja juhlakisoille luotuun konseptiin. Oakhill Groupin asiantuntijat ovat hienosti nivoutuneet osaksi meidän organisaatiota – ja koko juhlakisojen tarinaa. Meille oli tärkeää löytää paikallinen kumppani ja emme olisi voineet valita paremmin. Tapahtuman rakentaminen on todella hektistä ja tarpeisiimme on kyetty vastaamaan nopeasti ja aina hyvällä fiiliksellä. Matkahan on vasta alussa, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti huikeaa kisaviikonloppua.”

Jari Pohjonen, kaupallinen johtaja, Salppuri Oy

Uusi verkkosivusto

Kisojen verkkosivut päivitettiin uuden visuaalisuuden mukaisesti. Oakhill toteutti sivuston visuaalisen suunnittelun ja sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Tammi Digital.

Tutustu tarkemmin Tammen sivuilla, kuinka sivusto uudistettiin vastaamaan suuren kansainvälisen tapahtuman sekä useiden eri kohderyhmien tarpeita.

Kisaorganisaation markkinointiviestinnän kumppani

Oakhill Oy toimii Salppuri Oy:n ulkoistettuna markkinoinnin kumppanina tukien kisaorganisaation markkinointiviestinnän tekemistä tehden markkinoinnin suunnittelua ja ollen kumppani myös erilaisten toimenpiteiden toteuttamisessa.

roll-up jossa näkyy useita eri värisiä pystyraitoja ja Salppurin juhlalogo

Työpöydällämme ovat olleet mm.

  • markkinoinnin kattokonsepti ja suunnittelu
  • myynti- ja markkinointimateriaalien suunnittelu- ja taitto
  • digitaalinen markkinointi ja mainonta
  • videoprojektin suunnittelu ja käsikirjoitus
  • ulkomainonnan suunnittelu ja toteutus: tori-led, autot ja bussit, banderollit jne.
  • valokuvaus
  • muut tarvittavat toimenpiteet, mm. tapahtumien tukitoimet

Vastuullisuus osana tapahtuman konseptia

Oakhill Groupin kolmas yritys Think Further oli mukana suunnittelemassa erityisesti sosiaaliseen vastuullisuuteen painottuvaa konseptia – Meidän kaikkien Salppuri. Lisäksi Think Further on mukana sparraamassa kisojen vastuullisuusteemaa ja -ohjelmaa.